Publicat pe Lasă un comentariu

Live fire events

 

 

Ne place să ne jucăm cu focul. La propriu, și responsabil. Știm bine cum se face asta, cât fum și câtă flacără încap într-o îmbucătură delicioasă, știm să ne ardem fără să vă dați seama (exersăm de mult timp), știm să deschidem și să elevăm arome și texturi pe care gustul nostru le recunoaște din vremurile în care desenam pereții peșterilor. Putem veni la dumneavoastră cu uneltele meșteșugului nostru, vă putem invita la noi, putem găsi locuri umblate sau locuri văzute mai rar, după cum vă e voia.

Firește, putem crea evenimente personalizate pentru nevoile dumneavoastră, însă vă oferim spre studiu aceste oferte, alcătuite pentru un număr minim de 20 de persoane:

Grill masters

3 feluri de carne
5 feluri legume
3 sosuri
1 salată
1 sortiment de pâine cu maia
Preț: 40 Eur/persoană
Preț cu pachet de băuturi: 65 eur/persoană
Pachetul de băuturi include:
Apă plată&carbogazoasă, vin roșu, vin alb, vin rose (câte o etichetă/sortiment).
Mâncarea e preparată pe grillul cu jar obținut din cărbune și/sau lemn. Sosurile sunt făcute de noi de la zero, după rețete clasice sau create de bucătarii noștri.

Flame masters

6 feluri de carne
2 feluri pește&seafood
6 feluri legume
4 sosuri
2 salate
2 sortimente pâine cu maia

Preț: 100 EUR/persoană
Preț cu pachet de băuturi: 125 eur/persoană
Pachetul de băuturi include: apă plată&carbogazoasă, limonade&fresh-uri din fructe, vin spumant, vin roșu, vin alb, vin rose (1 etichetă/sortiment).
Mâncarea e preparată pe grillul cu jar obținut din cărbune și/sau lemn, la cuptor cu lemn, la groapa cu jar, la frigare, ceaun sau disc, ori pe plita încinsă. Sosurile sunt făcute de noi de la zero, după rețete clasice sau create de bucătarii noștri.

Smoke masters

6 feluri carne fresh/bbq
2 feluri pastramă/garniță
3 feluri pește/seafood
6 feluri legume
4 sosuri
3 salate

Preț: 160 EUR/persoană
Preț cu pachet de băuturi: 210 eur/persoană
Pachetul de băuturi cuprinde: apă plată&carbogazoasă, limonade, fresh-uri din fructe, șampanie, vin spumant, vin roșu, vin rose, vin alb (2 etichete/sortiment de vin).
Mâncarea e preparată pe grillul cu jar obținut din cărbune și/sau lemn, la cuptor cu lemn, la groapa cu jar, la frigare, ceaun, proțap sau disc, ori pe plita încinsă. Sosurile sunt făcute de noi de la zero, după rețete clasice sau create de bucătarii noștri. Băuturile sunt alese de somelierii noștri.

*oferta nu conține costurile logostice și cele care țin de decor sau de cerințele speciale ale oaspeților. Aceste costuri vor fi prezentate ca anexă la contractul de prestări servicii aferent evenimentului solicitat și pot să se refere la (dar nu numai): ospătari, serviciu bartender sau barista, decoruri tematice, închirieri de locații, echipamente speciale, cereri speciale pentru fețe de masă (anumite materiale), argintărie și veselă etc.
*prețurile nu conțin TVA

Lasă un răspuns