DESPRE NOI

Cine suntem

 

Hădean Catering este o companie înființată de Adi Hãdean în anul 2017. Livrăm mâncare premium pentru evenimente premium, iar în primii doi ani de la înființare am servit peste 40.000 de oaspeți din întreaga țară.

Pe lângă mâncare, oferim servicii conexe activității de ospitalitate, de la design de eveniment până la organizare și logistică.

Tratăm cu maximum de respect fiecare eveniment și ne place să livrăm mereu mai mult decât am promis.

Fie că se desfășoară în locațiile noastre (Meatic by Adi Hadean in Carnivale Food Market, Attic Lab și 13la11), sau în spațiile propuse de partenerii noștri, preferăm să ne privim clienții ca pe oaspeții noștri, “client” fiind un cuvânt care are de oferit prea puțină substanță în comparație cu dorința noastră cea mai mare, anume de a oferi stare de bine.

Pentru a putea oferi această stare de bine, lucrăm mereu cu ingrediente de cea mai bună calitate, procurate în proporție de 80% de la producători locali, fermieri mici și băcani cu vocație pentru mâncare și cu respect pentru viață. Căutăm mereu să fim în ritmul sezonului și avem grijă ca oaspeții noștri aflați în situații delicate din perspectiva alimentației să aibă suficiente opțiuni atunci cānd participã la unul dintre evenimentele produse de noi. Lucrăm doar cu staff dedicat crezului nostru, #loveallfeedall, și în a cărui instruire investim mereu atenție, timp și orice alte resurse avem la dispoziție.

Pentru a primi oferta dumneavoastră personalizată, scrieți-ne la una dintre adresele pe care vi le punem la dispoziție în secțiunea Contact. Vom reveni în cel mai scurt timp posibil pentru a afla toate detaliile evenimentului dumneavoastră, fie el o lansare de companie, un eveniment de familie sau o petrecere corporate de final de an.

Vă mulțumim