Cine suntem

 

Hădean Catering a luat naștere în anul 2017 și de atunci am servit peste 40.000 de oaspeți din întreaga țară. Livrăm mâncare premium, oferim servicii conexe activității de ospitalitate, de la design de eveniment până la organizare și logistică. Tratăm cu maximum respect fiecare eveniment și ne place să livrăm mai mult decât am promis. Căutăm mereu să fim în ritmul sezonului și avem mereu grijă ca oaspeții noștri să aibă suficiente opțiuni culinare pentru a se simți cât mai bine. Lucrăm doar cu bucătari instruiți de Adi Hădean, cu ospătari calificați și cu staff dedicat. 

#loveall

#feedall

 

Fie că se desfășoară în locațiile noastre (Meatic by Adi Hadean in Carnivale Food Market, Attic Lab și 13la11), sau în spațiile propuse de partenerii noștri, preferăm să ne privim clienții ca pe oaspeții noștri. Depunem eforturi constant pentru a le oferi oaspeților o experiență plăcută, să le generăm o stare de bine în cadrul evenimentului și mâncare gustoasă. De aceea lucrăm mereu cu ingrediente de cea mai bună calitate, procurate în proporție de 80% de la producători locali, fermieri mici și băcani cu vocație pentru mâncare și cu respect pentru viață.

 

Pasiune pentru gatit

 

Combinația dintre respect și pasiune pentru mâncare definește activitatea Hadean Catering, implicând-ne total în evenimentele pe care le organizăm. Ne asigurăm că fiecare invitat al evenimentului se bucură de mâncarea servită și de atmosfera creată. Dacă doriți o ofertă personalizată și mai multe detalii despre cum putem organiza un eveniment împreună, vă invităm să ne contactați la contact@meatic.eu