Publicat pe Lasă un comentariu

Corporate events

În zona asta chiar am făcut de toate. Nu chiar pe toate, că suntem tineri. E cea mai deschisă la experiențe noi și în felul ăsta le ajută pe toate celelalte și ne ajută și pe noi să fim mai creativi. Nu vreau să înțelegeți de aici că bugetul stimulează imaginația, doar că ajută la transformarea ei în realitate. Și în această situație putem să ne adaptăm la nevoi, dar am observat că ofertele standard au o viață de trăit și-n mediul corporate. Nu vom împiedica noi manifestarea ei. Prin urmare, iată trei oferte despre care puteți vorbi cu consilierii noștri, care devin ai dumneavoastră îndată ce-i sunați:

My parking space:

Meniul cuprinde 22 de articole calde și reci, servite de pe bufet sau în façon pass-around, adică de pe tava care se mișcă printre oaspeți. Nu, nu singură. Cele 22 de articole pot fi servite și combinat, adică de pe bufet și de pe tavă, în funcție de configurația spațiului, de specificul evenimentului, de timpul pe care oaspeții îl au la dispoziție. 22 de articole ne permit să oferim carne, legume, dip-uri, spread-uri, tartine, sandwich-uri, finger food sau monoporții selectate dintr-o carte care conține peste 4500 de rețete și pe care am scris-o gătind aceste rețete în ultimii 10 ani.
Preț: 48 Eur/persoană
Preț cu pachet de băuturi: 55 Eur/persoană
Pachetul de băuturi cuprinde: apă plată&carbogazoasă, cafea la ibric, vin spumant, apă infuzată cu fructe, limonadă.

My corner office

Meniul cuprinde 30 de articole calde și reci, servite de pe bufet sau în façon pass-around, adică de pe tava care se mișcă printre oaspeți. Nu, nu singură. Cele 30 de articole pot fi servite și combinat, adică de pe bufet și de pe tavă, în funcție de configurația spațiului, de specificul evenimentului, de timpul pe care oaspeții îl au la dispoziție. Dacă vi se pare că 8 articole în plus nu reprezintă o diferență mare, gândiți-vă la noua șefă de la HR care e vegană și care va pleca de la eveniment fericită pentru că a avut suficiente opțiuni pe bufet. Sau la oaspeții cu intoleranță la gluten, lactoză, nuci sau taxe (kiddin’) care chiar au din ce să aleagă. Nu-i atât de rău să ai opțiuni.
Preț: 58 Eur/persoană
Preț cu pachet de băuturi: 68 Eur/persoană
Pachetul de băuturi cuprinde: apă plată&carbogazoasă, cafea la ibric, ceai, freshuri din fructe, vin spumant, apă infuzată cu fructe, limonadă.

Executive floor
Meniul cuprinde 45 de articole calde și reci care pot fi servite combinat (bufet + pass around). Ce îl face mai prețios? Mai mult caviar, mai multe trufe, bucăți delicioase de vită japoneză mai multă șampanie, oameni super antrenați care filetează peștii, taie jamonul în felii subțiri, dar perfecte, somelieri care le vorbesc oaspeților despre băuturile servite. Și altele din aria aceasta de experiență.
Prețul: 85 Eur/persoană
Preț cu pachet de băuturi: 125 Eur/persoană
Pachetul de băuturi cuprinde: apă plată&carbogazoasă, fresh-uri din fructe, limonadă, apă infuzată cu fructe, cafea espresso, cafea la ibric, ceai, șampanie, vin spumant, vin al, vin roșu, vin rose.

*oferta nu conține costurile logostice și cele care țin de decor sau de cerințele speciale ale oaspeților. Aceste costuri vor fi prezentate ca anexă la contractul de prestări servicii aferent evenimentului solicitat și pot să se refere la (dar nu numai): ospătari, serviciu bartender sau barista, decoruri tematice, închirieri de locații, echipamente speciale, cereri speciale pentru fețe de masă (anumite materiale), argintărie și veselă etc.
*prețurile nu conțin TVA

Lasă un răspuns